STRATEGIE

Q-Capital biedt persoonlijke assistentie aan haar relaties. Relaties zoals vermogende particulieren, families en (oud)ondernemers. Relaties die ondernemend en vermogend zijn en die onvoldoende tijd, kennis of ervaring hebben om aandacht te besteden aan hun persoonlijke (financiŽle) zaken. Zaken die veelal ook betrekking hebben op de hele familie of de onderneming. Zaken dus waarbij zorgvuldig met emoties moeten worden omgegaan.

U wordt onafhankelijk door Q-Capital geadviseerd en begeleid met uw investerings- en financieringsvraagstukken. Door onze bankexpertise, kennis en ervaring van de zakelijke markt te koppelen aan uw wensen en behoefte van de ondernemer/onderneming levert Q-Capital een grote toegevoegde waarde.

Q-Capital is centraal aanspreekpunt voor alle zaken, zowel financieel als fiscaal en erfrechtelijk, die zorgt dat uw situatie goed geregeld is en blijft. Deeladviezen van al uw adviseurs worden hierbij op elkaar afgestemd en geborgd wordt dat zaken niet dubbel plaatsvinden. Het hebben van een centraal aanspreekpunt en het werken vanuit een totaaladvies heeft grote voordelen. Periodiek wordt gerapporteerd om de voortgang te bespreken, desgewenst in de vorm van een complete financiŽle rapportage.

Welke zaken? Dat bepaalt u.

Q-Capital is tevens inzetbaar voor deeladviezen, het geven van second opinions en interimopdrachten. Q-Capital is geheel onafhankelijk, verkoopt geen producten en werkt strikt alleen voor haar relaties waarbij geen vergoedingen van derden worden ontvangen.
Copyright © 2012-2019 Q-Capital. Alle rechten voorbehouden.
VERMOGENS- EN

BEDRIJFSBEGELEIDING
NL | EN
NIEUWS


Voor een second opinion kunt u direct contact met ons opnemen.

Telefoon: +31 (0)6 1007 4043
E-mail: info@q-capital.nl
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring